Samisk videregående skole i Karasjok er en statlig skole med ca 150 elever fordelt på 5 utdanningsprogram; studiespesialisering, helse- og oppvekstfag, bygg- og anleggsteknikk, teknikk og industriell produksjon samt medier og kommunikasjon. Skolen har moderne utstyr og gode lokaler. Kjemi- og fysikkrommene er nettopp ombygd og modernisert.

Skolens mål er å gi opplæring i og på samisk på det nivået eleven er på. Det innebærer at både samisktalende og norsktalende elever tas inn. Skolen har et godt arbeidsmiljø og vektlegger utvikling av læringsmiljøet og lærernes faglig-pedagogiske kompetanse.

Følgende undervisningsstillinger er ledige:

• 100% vikarstilling i samisk ut skoleåret 2018/19

Stillingen skal først og fremst dekke samisk. For tilsetting kreves undervisningskompetanse i samisk og et annet fellesfag samt praktisk-pedagogisk utdanning. Stillingen kan deles opp i deltidsstillinger. Også de som ikke har praktisk-pedagogisk utdanning eller som bare har samisk som fag kan søke.

• 50% vikarstilling i fellesfag ut skoleåret 2018/19

For tilsetting kreves praktisk-pedagogisk utdanning og undervisningskompetanse i kroppsøving, norsk og/eller engelsk eller et annet fellesfag.

Økonomiske fortrinn ved å arbeide i Finnmark:
Nedskriving av studielån med inntil kr 25000 pr. år
Billigere strøm (ingen el-avgift på forbruk)
Lavere skatt

Gjelder for tilsetting i alle stillinger:

• Tiltredelse snarest.
  • Tilsetting skjer på de vilkår som følger av gjeldende lover, forskrifter og tariff- og særavtaler gjeldende i staten.
  • Fra lønnen trekkes pensjonsinnskudd til Statens Pensjonskasse.
  • Tilsetting blir gjort med en prøvetid på 6 måneder.
  • Ved tilsetting må gyldig politiattest fremlegges.

Søknadsfrist: 11.12.18
Nærmere opplysninger fås ved henvendelse til rektor tlf. 78 46 96 00.
Søknad med rettkjente kopier av attester og vitnemål sendes Sámi joatkkaskuvla /Samisk videregående skole, Postboks 113, 9735 Kárášjohka/Karasjok eller e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.