Informasjon om hjemmesida

Hjemmesiden vår er under omstrukturering for øyeblikket, da styret jobber med en ny, felles løsning for De samiske videregående skoler.

Hvis du navigerer rundt på sida vår, kan det dessverre være noen feil og utdaterte opplysninger. For oppdatert informasjon, anbefaler vi at dere går inn på Facebook, og følger oss på Instagram.

Brosjyren vår kan du lese her

 Se videoer om Karasjok og skolen vår her:

Karasjok

Skolen vår

Digital utdanningsmesse!

I dag, tirsdag 23. februar, har vi sending klokken 1300. Målet er å kunne vise hvordan det er å være elev hos oss.

I sendinga vil du se denne dukka (i sendinga er den naken). Svar oss hvor i sendinga du så dukka. Svar kan sendes oss via insta, fb, eller e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Svar kan sendes oss t.o.m. 28.02.21. Kontakt oss ellers på chat for å få svar på dine spørsmål. Link til sendinga:

Sámi Joatkkaskuvla Kárášjogas 2021

Skoleåret 2021/2022 har vi disse utdanningstilbud på yrkesfag og studiespesialisering. Ta kontakt med skolen for mer informasjon. Vi har en gunstig vertsfamilieordning dersom du vil du gå på skolen vår, og trenger et sted å bo. Skolen tilbyr også nettundervisning i samisk på alle nivåer for skoler over hele landet.

Les mer …